HOME ONS TEAM LOGIN

© 2020 VvE Poort

Een goede communicatie in een vereniging van eigenaren kost normaal veel tijd. Met de VvE beheer software van VVE POORT krijgt u grip op iedere VvE.

Het platform is ontwikkeld voor het online beheren van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Door gebruik te maken van opensource en de nieuwste technieken was uw beheer nog nooit zo eenvoudig. Met VVE Poort is de VvE voor alle leden transparant en voldoet deze aan de BW-5 wetgeving en de AVG.

Features

devices_other
Een voorsprong op de concurrentie door een eigen omgeving voor iedere VVE

Wij leveren niet alleen software waar u alle VVE efficiënt in kunt beheren, u kunt ook met een druk op de knop een gebruiksomgeving aanmaken voor iedere VVE. Het zelf laten ontwikkelen van zo een omgeving kost al snel een flink bedrag. Een flink voordeel ten opzichte van de concurrentie.

device_hub
Kostbesparing door het werken vanuit een omgeving

Alle VVE zijn vanuit 1 portal te bedienen. Geen gedoe meer met Excel lijstjes, administratie van alle email berichten en vertraging in de reactie naar uw cliënten. Alle communicatie vanuit een punt, 24/7 en overal online in te zien.

security
Geen gevoelige data op straat

In uw VVE poort software worden alle gegevens veilig en conform wetgeving verwerkt en opgeslagen. Wel zo prettig gezien de gevoelige informatie die bij een VVE komst kijken.

assessment
Overzicht en controle

Altijd op de hoogte van de werkvoorraad, betalingen en de status van iedere VVE. Geheel automatisch creëert de applicatie van VVE POORT een eigen website per VvE. De informatie wordt gevoed vanuit de beheerapplicatie, zodat het u geen extra tijd kost.

Maxime Salet
Sales